Aitana Sánchez-Gijón obrirà aquesta vesprada la programació cultural amb ‘Malvivir’

L’actriu Aitana Sánchez-Gijón encapçalarà aquest divendres a Ontinyent el cartell de la representació de ‘Malvivir‘, una revisió teatral en femení de la picaresca del Segle d’Or espanyol. L’obra, que es posarà en escena des de les 20:00 hores al Teatre Echegaray, servirà per a obrir la programació cultural municipal de l’any.

“Malvivir”, de la companyia “Ay Teatro” conta en primera persona la vida secreta d’Elena de Paz, dona lliure, rebel, enginyosa, mentidera i fugitiva que desafia totes les convencions de la seua època i paga el preu de la seua llibertat. Des de la companyia s’explica que l’obra “és el viatge a la cara fosca del Segle d’Or, un recorregut per les diferents capes socials, els escenaris i personatges d’una època turbulenta i fascinant. És també la història de l’amor estripat i salvatge entre Elena i Montúfar, dos miserables en una Espanya d’esplendor i fam, de somni i engany, de fe i bruixeria, d’il·lusió i mort”.

Les entrades es poden adquirir al preu de 20 euros en venda anticipada a la web www.caixaontinyent.es i la Casa de Cultura. L’accés als espectacles estarà condicionat al compliment de les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries.