AITEX reuneix a Alcoi als professionals de la indústria cosmètica per a abordar el futur del sector

AITEX organitza al novembre un fòrum d’aprenentatge i gestió de xarxes sobre la indústria cosmètica: la II Trobada de la Indústria Cosmètica by AITEX «Cosmètica del futur. Tendències i innovació». Una jornada gratuïta i presencial en les noves instal·lacions d’AITEX dedicada a les últimes tendències i innovacions en l’àmbit de la indústria cosmètica.
Amb un enfocament d’innovació, tendències i regulacions, l’esdeveniment proporcionarà informació valuosa i oportunitats de networking per als assistents, empreses i professionals del sector. La segona edició de la Trobada se celebrarà dimecres que ve 8 de novembre en les noves instal·lacions d’AITEX a Alcoi.
La jornada és dirigida a professionals del sector, és gratuïta, però és necessària inscripció prèvia: https://www.aitex.es/encuentro-industria-cosmetica/
FÒRUM D’APRENENTATGE I NETWORKING SOBRE COSMÈTICA
La trobada de cosmètica, promogut per AITEX, emergeix com el fòrum principal per als experts i professionals de l’àmbit de la cosmètica. Aquesta jornada, que es durà a terme de manera presencial, està dissenyada per a parlar de la cosmètica del futur, obrint pas a les més recents tendències en innovació.
L’esdeveniment tractarà la cosmètica del futur des de diversos enfocaments professionals: innovació i desenvolupament, recerques pioneres, estudis de mercat i tendències emergents. A més, s’explorarà l’àmbit ‘regulatory’, crucial en la indústria cosmètica, i es presentaran casos d’èxit inspiradors que han modelat el panorama actual.
“Estem entusiasmats d’organitzar la segona edició de la Trobada, el qual reuneix líders i experts del sector. Creiem que aquest esdeveniment proporcionarà una valuosa oportunitat per a aprendre, intercanviar idees i establir connexions significatives en el camp de la cosmètica”, afirma Vicente Blanes, director general d’AITEX.
La jornada no sols representa una oportunitat per a aprendre d’experts, sinó també per a fer networking en un ambient col·laboratiu. Es fomentarà l’intercanvi d’idees, l’establiment de contactes i l’enfortiment de relacions professionals.

PROGRAMA DE LA JORNADA
– 09.45 — Recepció i acreditacions.
– 10.00 — Obertura de l’acte.
o A càrrec de León Grau, president d’AITEX.
– 10.10 — «Transformació digital en la indústria de la bellesa»
o A càrrec d’Adrià Martínez, Strategic Project Manager en Beauty Clúster.
– 10.30 — «Com AITEX aporta valor a una empresa cosmètica davant els reptes del futur»
o A càrrec d’Isabel Soriano, cap àrea, innovació i membre del comité executiu d’AITEX i María Blanes, responsable del grup de recerca d’eco-processos, salut i cosmètica.
– 11.00 — «Productes cosmètics: reglaments, iniciatives i futures restriccions»
o A càrrec d’Álvaro Díaz, assessor tècnic en STANPA.
– 11.20 — Coffee break
– 11.50 — «De la idea a l’èxit. Història d’un producte d’èxit concebut per a les necessitats de futur»
o Participen: Nirvel, Germaine de Capuccini, Suavinex, Natural Cosmetic LAB i Montibello.
– 12.50 — Taula rodona «El futur de la bellesa i cura personal en l’era digital»
o Participen: Ana Rocamora, Vicepresidenta de SEQC, Fernanda Lopez, Directora Màster cosmètica Universitat Politècnica de València UPV, Belén Chiara, Assessora tècnica STANPA i Maria José González, directora de Qualliance Consultoria..
o Modera: Iván Borrego, Beauty Clúster.
– 13.40 — Clausura acte.
o A càrrec de Vicente Blanes, director general d’AITEX.
– 13-50 — Lunch – cotreball.
– 15.00 — Visita a noves instal·lacions d’AITEX.
– 16.00 — Finalització de la jornada.

Una de les novetats d’aquesta edició és «De la idea a l’èxit. Història d’un producte d’èxit concebut per a les necessitats del futur». Es comptarà amb la presència de cinc empreses del sector cosmètic de renom nacional: Nirvel, Germaine de Capuccini, Suavinex, Natural Cosmetic Lab i Montibello. Es presentaran cinc productes que estan revolucionant el mercat i que donen solució a les necessitats actuals i futures.
Aquest esdeveniment enriquidor impulsarà als participants cap al futur de la cosmètica, brindant-los una visió privilegiada de les innovacions i tendències que estan donant forma al sector. La jornada d’AITEX compta amb la col·laboració de la Societat Espanyola de Químics Cosmètics (SEQC), l’Associació Nacional de Perfumeria i Cosmètica (STANPA) i del Beauty Clúster.
Tota la informació i programa complet: https://www.aitex.es/encuentro-industria-cosmetica/