Així serà el futbol al Clariano a partir del pròxim diumenge

La directiva de l’Ontinyent 1931 C.F. ha presentat les mesures que serviran per regular, a partir del pròxim diumenge, els partits que l’equip jugue com a local a l’estadi municipal El Clariano. La Generalitat ha aprovat el protocol presentat pel club, amb un aforament màxim per a 1.000 espectadors, però que s’estrenarà, de moment, el diumenge 25 d’octubre front a l’Altèltic de Muro amb 800 persones.

El número coincideix, pràcticament, amb els socis que ja estan registrats amb el seu abonament de temporada per a seguir les evolucions de l’equip en Primera Regional. Per tant, primera novetat. El diumenge, al partit només podran accedir els socis. No obriran, per tant, les taquilles. No es vendran entrades per al partit.

Hi haurà tres punts d’accés a l’estadi: la porta de Passes de favor i d’entrada habitual a la tribuna i la porta d’accés a la general. A l’hora de l’eixida s’habilitarà una més, la porta central de la grada general, per tal d’evacuar l’estadi. A més es reserva una cinquena, front a la ITV, per a emergència i en el cas futur de rebre espectadors visitants.

Tots els espectadors accedirant prèvia lectura del codi QR del seu carnet, per a tindre constància de quins socis són els que estan presents en cada partit. A més, es prendrà la temperatura abans d’accedir i s’impedirà l’entrada en cas de superar els 37º.

Els espectadors podran ocupar els seients marcats amb etiqueta verda, però no existirà reserva de cadira mentres dure la pandèmia, per tant cadascú podrà asseure’s en les butaques que queden lliures.

A més, serà obligatori l’ús de la mascareta durant les prop de dos hores que dure el partit, sense traure-se-la en cap cas. No es podrà menjar ni beure ni fumar a les grades. Això només estarà permés en les zones habilitades (bars i darrere de les porteries). En aquest cas, s’han marcat punts de referència per mantindre les distàncies.

Aquestes són les principals mesures que han destacat hui a la presentació del protocol aprovat i que entrarà en vigor el proper diumenge. La presentació ha estat al càrrec de Rafa Gisbert i Juanma Bas com a responsables del treball.