Debut amb espectacle però sense premi del Martínez Valls a la lliga EBA

Era el primer dia de Lliga EBA a Ontinyent. Era la primera jornada de la temporada. I al Pavelló Municipal d’Esports es va viure un gran espectacle. No va faltar pràcticament res. Molt bon ambient (prop de 300 espectadors a la grada), mesures de seguretat i vigilància molt correctes, animació amb espeaker als minuts previs del partit, joc vibrant a la pista, igualtat màxima al marcador, un final d’infart que va provocar una pròrroga, jugades magnífiques, intensitat i entrega…

Bé, sí que va faltar alguna cosa per acabar d’arredonir la vesprada al Pavelló. La victòria. Perquè el debut de l’ESET Ontinet Club Martínez Valls Bàsquet a la Lliga EBA front al FC Cartagena no va poder acabar amb victória. Els de Nico Sánchez tenien el partit controlat i pràcticament a la butxaca a falta de menys de 5 minuts, amb distància màxima al marcador d’onze punts. Però els nervis, potser la responsabilitat de guanyar, van passar factura. Els visitants van ser capaços de voltejar el marcador en eixos últims cinc minuts en què els del Martínez Valls estaven agarrotats en el tir a cistella contrària. Només el base Alberto va posar un temps adicional de pròrroga després d’inventarse un triple i convertir en l’última jugada tres tirs lliures. Vida extra que no es va poder aprofitar. Final amb derrota 70-75 però amb grans sensacions d’haver disfrutat d’una gran vesprada de bàsquet a Ontinyent.