Almenys cinc casos a Albaida i es rastregen els contactes

Inquietud i preocupació al municipi d’Albaida després que s’haja conegut un possible rebrot que, a hores d’ara, continua seguint-se a la població. Fonts sanitàries han confirmat que, almenys, són cinc els casos positius que s’han detectat mentres des del centre de salut es continuen realitzant proves PCR entre els contactes del primer cas confirmat.

Des del mateix Ajuntament d’Albaida ahir dilluns es reconeixia la situació creada i es demanava calma. “Sabem que la informació sobre un possible brot a la ciutat està generant alarma. A hores d’ara sabem que s’estan redoblant esforços en el Centre de Salut per a realitzar proves de detecció de COVID19 i la situació està controlada. S’estan seguint tots els protocols des de Salut Pública”, s’informava de de les xarxes socials del consistori. Al mateix temps es demanava “trellat” a la població “per a seguir les mesures de prevenció i evitar una possible propagació. Està en les teues mans ser part de la solució i no empitjorar la situació”, s’afegia.

El possible brot a Albaida ve a sumar-se a les notícies que arribaven des de Bocairent i segons les quals 30 membres de la banda de música havien quedat confinats als seus domicilis a l’espera de conèixer un possible positiu d’un dels seus integrants.