Amb el concurs de creditors, L’Ontinyent CF queda en mans d’un administrador concursal

Pocs minuts després de les 12.00 hores, al saló de la Societat de Festers, ha tingut lloc l’assemblea de l’Ontinyent CF on, segons explicava el president Luis Ortiz, ha estat convocada la societat Elite Sport, qui finalment no ha acudit a l’acte.

Després de més d’una hora, que ha servit per a llegir i aprovar les actes de les últimes assemblees i de la lectura i l’aprovació dels pressupostos per a la temporada 2018/19, que suposen un superàvit de 3.608 €, el secretari de l’Ontinyent CF donava pas al quart punt de la junta, referent a la informació sobre la situació econòmica i jurídica del club.

Luis Ortiz ha donat la paraula a Tomàs Sánchez i Jaime Bernabéu, qui “són els encarregats de dur aquest tema per part de l’Ontinyent i són qui han de donar les explicacions oportunes a l’assemblea”. En la seua intervenció, Bernabéu ha explicat el fet de declarar el pre-concurs de creditors per part de l’Ontinyent CF, “se li comunica al jutge que estem negociant i mentrestant no es pot pagar i açò que ens crea una mena d’escut. Aquest escut no és per a sempre, i el divendres vam presentar el concurs de l’Ontinyent. Quan presentem el pre-concurs, Rodney al cap de 5 dies havia presentat el concurs necessari a la societat, i ara ha de ser l’administrador concursal qui decidisca com queda la situació”.

Seguidament a la intervenció de Bernabéu, Tomàs Sánchez ha especificat que el fet de declarar el pre-concurs de creditors, amb caràcter defensiu, i ara presentar el concurs permetrà al club començar de nou sobre unes “bases sanes”. Malgrat el concurs, el club mantindrà el desenvolupament esportiu “amb tota naturalitat”, ha detallat Sánchez.

Després de més de dos hores d’assemblea s’ha donat pas al torn de paraules per part dels assistents, qui preguntaven repetidament quina és la situació amb Elite Sport i SAME, al que Luis Ortiz responia llençant la proposta d’una reunió davant la premsa en que participen representants de les distintes societats.