Comerç i gastronomia i s‘esdevenen els protagonistes del 600 aniversari de La Fira

Amb motiu de l’ajornament de la programació prevista per a la celebració del 600 aniversari de La Fira d’Ontinyent, el recinte firal de la ciutat acollirà aquest cap de setmana un gran nombre d’activitats. Aquestes activitats, que van estar suspeses a causa de les condicions meteorològiques, se sumen al calendari pensat per a aquest dissabte i diumenge, on ja estaven previstes la Matinal Infantil de la plaça de la Concepció i la VII Fira d’Associacions, a la plaça de la Concepció, aquesta vesprada.

D’entre les opcions relacionades a La Fira, la Fira de Tendes s’incorpora per primera vegada a l’oferta comercial de La Fira d’Ontinyent. Des de divendres fins a diumenge, una gran quantitat d’establiments del Comerç In ofereixen als visitants productes de temporada amb descomptes especials degut a la coincidència amb el Black Friday.

Un any més, l’associació de tallers d’automoció de la Vall d’Albaida ha organitzat un gran desplegament per oferir diversitat d’opcions automobilístiques. Aquesta nova edició de la fira de l’automòbil Firauto comptarà, com és habitual, amb l’exposició de vehicles nous i d’ocasió i amb els avanços en reparacions i seguretat viària. A més, durant dissabte i diumenge se sortejaran dos caps de setmana per a dues persones a la Costa Blanca i quinze premis pel valor de 100 €.

A banda del recinte firal, la plaça de la Coronació també pren durant aquest matí un gran protagonisme. Des de les 11.00 hores, els més menuts i les més menudes podran gaudir d’un gran nombre d’activitats i tallers de manualitats preparats pels distints col·lectius juvenils de la ciutat en la Matinal Infantil de la Puríssima.

També per a hui, a partir de les 17.00 i fins a les 20.00 hores, està prevista la celebració de la VII Fira d’Associacions a la plaça de la concepció. Aquest acte, promogut pel Consell Local de la Joventut d’Ontinyent, reunirà diverses associacions locals i comarcals, les quals han organitzat una sèrie de tallers i punts d’informació per celebrar l’associacionisme valldalbaidí.

Durant tot aquest dissabte es desenvolupen, al saló d’Actes de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida, ubicat a l’avinguda Sant Francesc, una sèrie de xerrades emmarcades en el programa ‘opcions d’emprenedoria rural a Ontinyent i la Vall d’Albaida’. Des de les 09.30 hores, i fins a les 13.00, es tractaran temes com els masos abandonats de la ciutat, la recuperació dels forns de calç i la nova llei d’estructures agràries.