Pluja per a hui i dilluns de preus populars a la Fira

Sembla que la pluja no vol deixar Ontinyent i segons la previsió realitzada pel meteoròleg Jordi Payà, al llarg del matí de hui les precipitacions faran acte de presència a la ciutat. Segons la seua previsió, “deixaria de ploure a migdia o a primera hora de la vesprada”. Els models de Jordi Payà marquen un oratge més estable per al dissabte i diumenge. Pel que respecta a les temperatures, aniran en ascens al llarg del cap de setmana.

Aquesta previsió deixa incertesa davant el segon cap de setmana de Fira, en el qual es volen reprendre molts dels esdeveniments ajornats la passada setmana prevists amb motiu del 600 aniversari de la Fira.

Segons avancen des de l’Ajuntament, i sempre que l’oratge ho permeta, aquesta vesprada, a partir de les 19.30 hores, tindrà lloc un espectacle de carrer a càrrec de diferents ballets acompanyats de música ‘dixie‘ en directe, així com un espectacle itinerant amb caire cirense que tancarà la desfilada amb personatges màgics i divertits. El seu recorregut tindrà com a eixida l’aparcament de la Sala Gomis.

També aquesta vesprada, s’obriran al públic dos de les activitats ajornades la passada setmana, com són Fira Tendes i Firauto.

Des de l’Ajuntament d’Ontinyent han explicat que “enguany el dia de preus populars a les atraccions mecàniques serà dilluns 26 de novembre. Aquesta iniciativa, impulsada pels firers, ja ve sent una tradició del segon cap de setmana de Fira, tot i que davant l’episodi de pluja viscut l’anterior setmana els firers s’han vist obligats a posposar aquesta iniciativa a dilluns. Des del gremi de firers s’ha demanat la comprensió de tota la ciutadania davant una situació, com és la de les pluges, sobre la que no tenen control”, manifesten des del consistori.