Amb el pas de fase garantit, l’Eset lluita pels primers llocs

L’Eset-Ontinet rebrà aquest diumenge al CB La Vila. Els jugadors de Martínez Valls tornen a jugar a casa després de la victòria del diumenge davant del CB Mutxamel per 61-52, aconseguint d’aquesta manera el primer objectiu de la temporada: entrar en la Fase Classificatòria per a la Lliga EBA.  El partit tindrà lloc a les 18:00 hores en el pavelló Fernando Rubio.

L’entrenador, Saúl Blanco, ja explicava que es tractava d’un encontre important. “S’havia de guanyar per dos motius importants. Primer perquè jugàvem a casa i hem de continuar sent forts davant de la nostra gent; i segon, perquè la victòria ens  deixava matemàticament dins dels primers quatre llocs de la taula i ens asseguràvem el passe a la següent fase de la competició”.

L’encontre va estar molt ajustat, i al descans el rival aplegava amb un avantatge mínim (27-28). Malgrat que la baixa anotació va fer que l’encontre no fora el millor espectacle per a l’afició, l’equip del Club Martínez Valls Bàsquet va fer un gran treball en defensa.

Però encara queda molt camí per fer, i després d’aconseguir aquesta classificació, els d’Ontinyent no poden relaxar-se. Així el següent objectiu és quedar en primera o  segona posició, ja que els dos equips que ho aconseguisquen passaran amb la mateixa  puntuació d’avantatge a la Fase Classificatòria.

Actualment, l’Eset és segon, després que el CB Jorge Juan disputara l’encontre que tenia pendent i ho guanyara. Per a quedar primers, els de Saúl Blanco haurien de guanyar els tres partits que queden de la Fase de Grups, inclòs el del dia 26 de març, amb el CB Jorge Juan. O que aquest perdera contra els equips de Dénia o Onil.