José Ferrer i Emi Martínez obrin El Poblet Gastro Espai

Quan els projectes naixen amb il·lusió ja està feta una bona part del camí. Si a més a més, acompanya l’experiència, s’arredoneix la proposta. Aquest és el cas de José Ferrer i la seua parella Emi Martínez, que han decidit obrir El Poblet Gastro Espai a Ontinyent, posant tots els esforços i l’estima possibles. En el cas de José té molta experiència en el món de l’hostaleria i “tenim la sort de comptar amb dos cuineres excel·lents: Ana, cuinera de tota la vida aporta la part tradicional i Júlia, que compta amb el títol superior de Cuina i amb experiència, que aporta a la cuina el toc innovador”.

Les especialitats d’aquest nou espai gastronòmic són les carns a la brasa, arròs de diverses classes i fideuà de confit d’ànec, boletus i foié.  Un dels avantatges és que El Poblet Gastro Espai disposa de menús per a celíacs i vegans. S’adapten al comensal i també disposa de menjar per emportar, que serveixen en recipients  ecològics.

Aquest nou establiment està obert de dilluns a dissabte, de 07.30 a 16.30 hores, i de dijous a dissabte, de 19.30 a 01.00 hores (fins a finalitzar el servei). La seua oferta la completen amb l’organització d’esdeveniments socials i obrin els dies festius i fan menú, per exemple, vos esperen per a celebrar el 19 de març, el dia del Pare.