Amenábar rodarà la seua nova pel·lícula a Bocairent

El director de cinema, guionista i compositor Alejandro Amenábar rodarà la pràctica totalitat de la seua pròxima pel·lícula a la província de València. Concretament, es filmarà en els municipis d’Anna, Bocairent i Buñol, a més d’Alacant i algun altre emplaçament de fora de la Comunitat Valenciana.

Després de mesos de gestions, propostes de localitzacions i visites tècniques, Mod Produccions i el productor castellonenc Fernando Bovaira han concretat amb Film València –la Film comission de la Diputació de València- els escenaris dels tres municipis de la província de València en els quals es gravarà el llargmetratge, labor que es realitzarà entre els mesos d’abril i juny del pròxim any.

El Palau dels Comtes de Cervelló d’Anna, els carrers de Bocairent i la plaça del Castell de Buñol han sigut les localitzacions seleccionades per la productora per a realitzar les gravacions a la província de València que seran escenari del nou projecte d’Amenábar: El Cautivo.

“Estem d’enhorabona. És un gran projecte que beneficiarà enormement a la província de València en l’aspecte econòmic i promocional, gràcies a la labor de projecció del nostre territori entre la indústria audiovisual nacional i internacional que realitza Film València, en col·laboració amb els ajuntaments”, ha destacat el diputat de Turisme, Pedro Cuesta.

“Un rodatge d’aquest caire implica la mobilització i utilització de nombrosos recursos i serveis locals en els municipis que l’acullen, a més de suposar una via de promoció única per a aquests, un reclam de primer ordre que després es transforma en un creixement exponencial de visitants a la nostra província buscant eixes localitzacions, a més d’una nova promoció del territori entre la indústria audiovisual per a futurs rodatges”, ha explicat.