Amesa incorpora servei de nutricionista

La policlínica Amesa d’Ontinyent ha sumat un nutricionista a la seua àmplia cartera d’especialitats mèdiques i de la salut.

D’aquesta manera, Marcos Mataix, graduat en Nutrició i Màster en activitat física, estarà al capdavant d’aquestes consultes el dilluns a la vesprada.

Qui pot acudir a aquestes consultes? Principalment, aquells pacients amb patologies relacionades amb la nutrició i amb l’obesitat, així com els trastorns de conducta alimentària.

El seu objectiu amb els pacients és prioritzar la salut, ja que en aquest camp professional de vegades es posa en primer pla l’estètica, quan Marcos Mataix entén que la salut és una prioritat.

El nutricionista a l’hora de treballar s’adapta a les necessitats i objectius de cada persona. “Per a mi resulta fonamental que es conjuguen diversos factors, la reeducació en els hàbits alimentaris diaris, incorporant al dia a dia bones pràctiques, així com conjugar la dieta amb l’esport i la salut psicològica”, detalla Marcos Mataix.

L’avantatge d’estar en la policlínica Amesa és que existeixen professionals de diverses especialitats, que formen un equip multidisciplinari per a oferir als pacients un tractament òptim, en el cas que siga necessari.

Per a més informació i reserva de cites, 962 91 51 50.