Lucia Bataller presenta “la candidatura d’unitat” en el PP d’Aielo de Malferit

Presentació de la candidatura local del Partit Popular a Aielo de Malferit, amb l’assistència del president provincial, Vicent Mompó, qui es va desplaçar al poble de Nino Bravo per a donar suport a la candidata a l’alcaldia, Luci Bataller, en un acte que va reflectir el bon moment que viu el Partit Popular en Aielo.

La candidata va prioritzar, en les seues primeres paraules del discurs, l’agraïment per la gran faena i implicació del grup de treball i Junta Directiva, així com la força i la precisa decisió de l’elecció de Susana Bataller com a presidenta Local. L’acte va comptar amb l’assistència de més de 300 persones, reunides als jardins de les Escoles Velles d’Aielo, sent el més concorregut de la campanya electoral en aquest municipi de la Vall d’Albaida.

Lucia Bataller va explicar, durant la seua intervenció, que “Aielo haurà de triar entre el passat que ara governa a l’Ajuntament, amb PSOE i Compromís, o el futur de la candidatura que lidera. “Aielo haurà de triar entre la continuïtat o la il·lusió. Entre l’esgotament d’idees o les ganes de treballar. És l’hora del vot útil, de fer un vot per la meua candidatura i concentrar darrere de mi totes les il·lusions i ganes de treballar per canviar Aielo”, va afirmar la candidata popular d’Aielo durant la seua intervenció.

El Partit Popular va presentar la seua candidatura d’unitat amb la qual aspiren a obtenir una majoria suficient que els permeta governar “atés que el govern actual, format pel PSOE i amb el suport de Compromís, ha fracassat, han acabat enfrontats entre els mateixos regidors i el poble l’ha patit amb la paràlisi en la gestió municipal”.

En paraules de Luci Bataller, candidata a l’alcaldia del PP per Aielo de Malferit, “el poble d’Aielo necessita passar pàgina ràpida a aquests quatre anys de paràlisis. Necessita eixir a guanyar la partida i a posicionar-se com una localitat referent en l’atracció d’inversions. Aielo ha de ser un poble que de treball i tinga els millors serveis perquè la gent puga quedar-se a viure ací i no haja d’anar-se’n a viure fora. Això s’aconsegueix amb treball i amb idees, cosa que ha brillat per la seua absència aquests quatre anys”

Quant als projectes, la candidata popular va fer èmfasi en algunes de les propostes del PP per a aquestes eleccions, destacant l’aposta per la joventut, amb l’anunci de la gratuïtat de l’esport municipal per als joves de fins a vint-i-sis anys; l’obstinació per millorar la vida dels majors d’Aielo a través del punt d’ajuda al major i envelliment actiu així com l’anhelada residència que no arriba i que pensa barallar “amb dents i ungles”.

Així mateix, la candidata del PP va matisar en el seu discurs la defensa del territori d’Aielo de Malferit deixant molt clara la seua posició davant l’atac de la proposta de la Macro Planta Fotovoltaica que amenaça la zona de Cairent, amb la possible instal·lació de 89.000 plaques. “No puc deixar aquest tema de costat perquè és impossible d’oblidar. No ha servit de res tindre un govern del PSOE i Compromís en Aielo perquè continuem pendents del que vaja a fer la Generalitat, on governen els mateixos. Hi ha expedients que s’han resolt ja en contra i el nostre, que és anterior, i que sabem compta amb informes en contra encara no resol, la qual cosa ens genera una gran intranquil·litat. Quan siga alcaldessa serà una de les primeres coses que faré. Em negue al fet que destruïsquen aquest poble i no deixaré passar ni una”. Igualment, va matisar que no està “en contra de l’energia fotovoltaica, sinó d’aquest macroprojecte que acabaria per sempre amb la idiosincràsia de la localitat i destruiria el nostre medi ambient”.

Vicent Mompó, president provincial del Partit Popular, i candidat amb el número dos a les Corts Valencianes va agrair el gran suport dels més de 300 assistents a l’acte, va afirmar que “és important estar i secundar per a poder canviar les coses i que es puguen portar avant els projectes plantejats des de la tranquil·litat i la seguretat de bons equips i projectes”.

Vicente Mompó va lloar la valentia dels membres de la candidatura a Aielo de Malferit i va tindre paraules de suport total tant a la presidenta Local, Susana Bataller, com a la candidata del PP de qui va dir “sé que el farà molt bé, es nota la seua il·lusió pel que aquesta fent i el treball que està duent a terme amb un gran equip que sens dubte serà guanyador, per la qual cosa és molt rellevant apel·lar al vot útil que està en el PP d’Aielo per a retornar la il·lusió a la localitat”.