Amplien la connexió dels barris amb l’estació de bus

Aquest dijous quedava aprovada per unanimitat la moció presentada per Compromís per Ontinyent, en la qual es proposava connectar durant tot el cap de setmana els diferents barris amb l’estació d’autobusos, situada al recinte firal, que connecta amb la línia d’autobús a València. La proposta tenia com a objectiu corregir la inexistència de servei de bus urbà a partir del dissabte a migdia, que deixava sense cobrir en els últims mesos fins a tres trajectes d’eixida o arribada d’autocars de la línia de València.

En paraules de la regidora M. Àngels Moreno, qui va defensar la moció al Ple, “hem aprovat per unanimitat una proposta nascuda del contacte amb la ciutadania, i que anàvem reivindicant fa mesos. En eixe sentit, celebrem que el prec que vam registrar el passat 6 de juliol, on demanàvem connectar l’estació d’autobús amb els barris tot el cap de setmana a través del bus urbà, haja suposat un primer pas en la correcció d’aquesta anomalia.

La mateixa regidora de Transport, Imma Ibáñez, exposava durant el debat del punt en el Ple que fa unes dues setmanes que dos d’aquests trajectes s’estan podent cobrir. Per tant, és positiu que s’haja escoltat la nostra proposta, ja que redunda en un benefici col·lectiu. Respecte al servei que queda sense cobrir, que correspon a l’autocar que arriba des de València a les 21.45 hores els diumenges, la nostra moció era molt clara sobre la necessitat d’abordar-lo de forma prioritària”.