Ana Griott obri la programació de la Setmana del Llibre d’Ontinyent

Ontinyent enceta aquest dimecres 21 d’abril la celebració de la Setmana del Llibre. Ho farà amb la representació al Teatre Echegaray de l’espectacle “La mujer sin miedo y otros cuentos árabes”, a càrrec de la filòloga, escriptora i narradora oral Ana Griott, guanyadora de diversos premis, que ha fet narracions de contes en biblioteques de tot el món. Per acudir a l’espectacle, que tindrà lloc a partir de les 19:00 hores, serà necessària fer reserva prèvia al correu electrònic igualtat@ontinyent.es, amb un màxim de 4 persones per reserva.

La regidora d’Igualtat, Natalia Enguix, destacava que és una nova mostra de la transversalitat de les polítiques d’Igualtat en la gestió del Govern d’Ontinyent, en aquest cas per ajudar a visibilitzar l’aportació de les dones a la literatura i la història mitjançant la tradició oral i els contacontes. Hem de contribuir a una visió del món completa i no esbiaixada. Enguix recordava que en l’àmbit cultural ja es compta amb més de 900 llibres amb visió feminista i de perspectiva de gènere als “punts violeta” de les biblioteques, dels quals animava a fer ús.

La programació continuarà el dijous 22 d’abril amb la presentació de la revista municipal d’estudis comarcals “Alba” núm. 30, a la Casa de Cultura. Un acte que tindrà lloc a les 20:00 h al qual es prestarà especial atenció a un dels articles inclosos a la revista, dedicat al meló d’Or d’Ontinyent i la seua història.