Andrés Casanova, les cames prodigioses que avancen cap al seu futur

El que va començar com una afició, està en camí de convertir-se en una professió. El jove Andrés Casanova Galiana ha decidit fer el pas de dedicar-se professionalment a la dansa clàssica. El 6 de setembre començarà la seua formació en el Real Conservatori Professional de Dansa Mariemma, a Madrid, encaminant els seus passos cap a aquest món artístic.
Als seus 15 anys, aquest ontinyentí ha superat les proves exigents d’aquest conservatori de referència, que han consistit en dues fases: una classe de ballet i, posteriorment, examen de música i d’improvisació, entre altres requisits, que Andrés va passar reeixidament.
La passió per la dansa d’aquest jove va començar quan tenia 5 anys: “Veia ballar a la meua germana i volia ballar jo també”, recorda. La seua introducció va ser en la dansa urbana, però tan sols dos anys més tard, quan tenia 7, va decidir que la dansa clàssica era el que volia ballar. La formació a l’escola de dansa Masters, així com el seu esforç i dedicació per adquirir una forma física òptima, juntament amb el suport incondicional de la seua família han sigut la clau perquè en pocs dies comence la seua formació a Madrid.
L’estiu ha sigut molt profitós per a Andrés, ja que va ser seleccionat per al curs professional del Russians Masters Ballet, aquest any en línia, on “he conegut a moltes persones de fora, he treballat amb grans professionals i he coincidit amb altres ballarins que tenen unes metes similars a les meues”.
Des de la pàgina de Facebook l’escola Masters Ballet ha volgut felicitar el seu alumne en la nova etapa que comença: “Volem desitjar-te tota la sort del món. Seguirem els teus passos i compartirem feliços els teus assoliments, que segur seran molts”.
Andrés Casanova tan sols té paraules d’agraïment per a la aquella que ha sigut la seua escola i també per a la seua família per secundar-lo sempre en aquesta, que és la seua gran il·lusió.