ANIMA celebra el V Memorial Susana Balaguer amb motiu del dia internacional contra el càncer

Aquesta vesprada, a partir de les 19.00 hores, el Centre Cultural Caixa Ontinyent acollirà la cinquena edició del Memorial Susana Balaguer. Segons l’organització de l’esdeveniment, amb aquest recital commemoratiu es pretén “encoratjar, a través de la música i la paraula, a aquelles persones que estan passant per la malaltia i retre homenatge a les que ens falten”. Aquesta cita comptarà amb l’actuació d’Àngels Muñoz, violí, i Dani Rengel, guitarra.

D’altra banda al llarg del dissabte, la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia du a terme diferents actes emmarcats en la programació corresponent a la celebració del Mig Any Fester. Durant el dia de hui, a partir de les 09.30 hores, es celebren al casino de la Societat de Festers els trofeus de bac i dominó. Seguidament, a les 10.00 hores, tindrà lloc al saló de la Societat el trofeu infantil i juvenil d’escacs.

Aquesta vesprada, a les 19.00 hores, es realitzarà l’entrega de premis i trofeus als guanyadors dels distints concursos de dibuix, literaris i dels tornejos esportius realitzats el cap de setmana passat, així com els premis als guanyadors dels trofeus d’escacs, dominó i bac disputats al llarg del matí.

Pel que fa a l’esport, Ontinyent acull aquest diumenge tres esdeveniments destacats. D’una banda, a les 09.30 hores es disputarà el VI Cross Ciutat d’Ontinyent al passeig de Benarrai. La prova serà puntuable per al Campionat Autonòmic Individual de Camp a Través. També de matí, a les 12.00 hores, les i els aficionats a la pilota valenciana tenen una cita al trinquet municipal. Moltó, Josep i Lorja, de Barxeta, s’enfrontaran a Pablo, Canari i Raul, de Xeraco, en la cinquena jornada de la Lliga Bankia Raspall 2019.

Per concloure amb l’agenda esportiva del cap de setmana, l’Ontinyent Club de Futbol rebrà al Clariano el Club Esportiu Sabadell, a les 17.15 hores. Aquest serà el primer partit dels de la Vall d’Albaida en casa després de l’anunciada desaparició del club.