Aquest matí s’han donat a conéixer els nous ciclistes de l’equip ‘InaCatalog Racing Team’

Aquest matí, a partir de les 11.30 hores, ha tingut lloc l’acte de presentació de l’equip ciclista ‘InaCatalog Racing Team’. L’esdeveniment, que s’ha dut a terme a les intal·lacions d’Inase, ha servit per a donar a conéixer l’equip conformat per Ramon Pla Calabuig, Jordi Gandia Ribera, Plamen Mitkov Dimitrov, Alexis Gandia Soriano i Jordi Revert Pla.

A banda de la presentació dels esportistes, l’acte ha servit també per a presentar l’equipació del conjunt ciclista, la qual compta amb les últimes novetats de la marca local Lurbel. Seguidament a la presentació, els i les assistents han pogut presenciar una xerrada motivacional on el fil conductor ha estat la consecució d’objectius i l’establiment de nous hàbits beneficiosos per als esportistes.

Per finalitzar la jornada, InaCatalog ha posat a disposició de totes i tots aquells que s’han desplaçat fins a les seues instal·lacions la possibilitat de viure una experiència virtual en 360° i un càtering amb que s’ha donat per conclosa la presentació.