ANIMA inaugura la nova seu al carrer Fra Lluís Galiana

Aquest cap de setmana, l’Associació Càncer Ontinyent ANIMA ha inaugurat les noves instal·lacions on, a partir d’aquesta setmana, desenvoluparan la seua tasca. Segons explicava la vicepresidenta de l’entitat, Marta Tortosa, el nou local farà possible la implementació de nous tallers i noves activitats que no podien dur-se a terme en l’edifici del Carrer Major. L’actual seu de l’Associació es troba al carrer Fra Lluís Galiana, número 4, enfront de l’oficina de Correus.

Al seu torn, Lluís Muñoz, president d’ANIMA, ha aprofitat per a agrair la tasca desinteressada de totes i tots aquells que han fet possible aquest nou espai, entre els quals ha destacat el paper de les empreses que han col·laborat en el condicionament del local i de les voluntàries i els voluntaris que han treballat per fer “aquesta nova casa” una realitat.

Amb les noves instal·lacions, l’Associació Càncer Ontinyent ANIMA, la qual compta ja amb cinc anys de vida, continua creixent. Amb base en Ontinyent, ANIMA abraça també altres poblacions veïnes amb intenció d’ajudar als afectats de la malaltia de càncer des de distints àmbits que afecten no sols al malalt, sinó també al seu entorn.