Els Juniors de Sant Josep viuen un intens cap de setmana amb el Play-Back

A partir de les 17.30 hores d’aquesta vesprada, el pati del col·legi de Sant Josep s’omplirà de gom a gom per gaudir de les més de vint-i-cinc actuacions que tindran lloc al llarg de la vesprada. La primera de les cançons en sonar serà ‘Waterloo’, del conegut grup ABBA. L’equip Ulika, del grup Goys, els més menuts del moviment, estarà l’encarregat d’obrir aquesta jornada musical.

Els equips de les tres primeres etapes dels Juniors de Sant Josep (Goys, Eslabó i Nou Futur), les quals conformen la Categoria A, aniran succeint-se a l’escenari fins a l’actuació número 18, oferida per l’equip Bubangui, del grup Eslabó. Amb aquesta actuació es donarà pas al descans del Play-Back de hui fins a finalitzar la missa de la parròquia. A continuació es reprendrà l’espectacle amb vuit cançons més, sent l’equip Jalimba del grup Eslabó l’encarregat de posar punt final a l’espectacle amb la cançó ‘Single Ladies’, de Beyoncé.

Demà, diumenge 10 de març, serà el torn de les dues últimes etapes del moviment, Com Som i Mascletà. A les 19.30 hores els equips Kalamos i Iraklia, del grup Com Som, interpretaran la cançó El Baile del Sapito, amb la que començarà el Play-Back de la Categoria B. Al llarg de la vesprada, cançons com ‘Solo se vive una vez’ de Azucar Moreno, ‘Baby Shark’ o el conegut ‘Gangnam Style’ despertaran els aplaudiments de les mares, pares, familiars i amics de les més de mil xiquetes i xiquets que durant aquest cap de setmana pujaran a l’escenari.