Les comparses ontinyentines aproven, per unanimitat, celebrar la Publicació de Festes al mes de Juny

Aquesta passa nit, les i els representants de les vint-i-quatre comparses morocristianes que conformen la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia han aprovat, per unanimitat, la proposta presentada setmanes enrere per part de la Junta de Govern presidida per Vicent Pla. Així, la data de la Publicació de les Festes de Moros i Cristians d’Ontinyent s’avança un mes al calendari, ocupant l’últim cap de setmana de juny.

A banda de l’aprovació per part de totes les comparses ontinyentines de l’opció a celebrar la Publicació de Festes la vesprada del dissabte 29 juny, altre dels principals punts a tractar en la reunió va estar la presentació de la personalitat que dirigirà l’himne de les festes morocristianes ontinyentines, la marxa mora Chimo, en finalitzar l’Entrà de Bandes al mes d’agost.

Enguany, segons han informat des de la mateixa Societat, la Junta de Govern de la Societat del Santíssim Crist de l’Agonia ha nomenat a Joan Enric Canet Todolí encarregat de dirigir aquesta peça musical el pròxim 22 d’agost de 2019.