ANIMA torna a la presencialitat amb una matinal per “plantar-li cara” al càncer

Després d’una llarga temporada en la qual la gran part de l’activitat d’ANIMA ha estat online, l’associació del càncer a Ontinyent reprén les seues activitats presencials i ho fa amb una matinal.

Aquest matí, ANIMA ha presentat davant dels mitjans de comunicació el seu calendari per a l’últim trimestre de l’any. En la roda de premsa participaven el president i la vicepresidenta de l’associació, Lluís Muñoz i Marta Tortosa, així com la regidora coordinadora de l’àrea de Política per a les Persones de l’Ajuntament d’Ontinyent, Paula Soler.

Entre les activitats, destaca la, ja tradicional, matinal càncer de mama. Un encontre ple d’activitats que durà com a eslògan “Planta-li cara al càncer!”. Serà el pròxim 24 d’octubre, d’11 a 13.00 hores en la Plaça de la Concepció.

Durant tot el matí se celebraran tallers de manualitats a càrrec dels monitors dels Juniors de Sant Josep. A més, es posaran a la venda altres manualitats d’ANIMA i del Centre Ocupacional José Antonio Bodoque, així com de loteria, per tal de recaptar fons per a l’associació. A les 11.00 hores donarà inici una classe de ioga, impartida per Laura Gandia d’Esport i Dansa i IESIK. A continuació, a les 12.00 hores, serà el torn de l’aeròbic familiar, de la mà de Paloma Gandia de Masters. I finalment, a les 13.00 hores, es llegirà un manifest i les persones participants es pintaran les mans de rosa per visibilitzar l’acció i “plantar-li cara al càncer”.