Chicote i Rozalén, dos dies d’incògnit a Ontinyent

El popular presentador i restaurador, Alberto Chicote, i la cantant manxega Rozalén han passat dos dies a Ontinyent. Els dos famosos han estat allotjats a l’Hotel Kazar on van arribar el dilluns per la nit i on se’ls ha pogut vore, tant el mateix dimarts a l’hora de sopar com hui dimecres, a primera hora del matí quan han abandonat l’hotel i la ciutat.

Però Chicote i Rozalén no estaven sols. Els acompanyava tot un equip de producció que ha estat treballant amb ells durant dos intenses jornades. El motiu del desplaçament del cuiner i la cantant és la gravació d’un nou programa per a La Sexta que està a punt d’estrenar-se. Segons ha trascendit fins el moment l’espai televisiu suposarà un gir radical en el registre de Chicote. En aquesta ocasió no s’enfrontarà a concursants ni a establiments amb problemes sino que passejarà i descobrirà, amb famosos, indrets poc coneguts a les guies turístiques. El programa s’anomenarà ‘Fuera del mapa’.

I, en aquest cas, Chicote i Rozalén han recorregut la zona de Fontanars dels Alforins on van passar quasi tota la jornada del dimarts, visitant diferents bodegues, dinant en una d’elles i posant en valor el paisatge i el territori. Per la nit, els dos famosos, encara van eixir a fer una volta i sopar en un restaurant d’Ontinyent.