Anomalia tèrmica a Ontinyent amb temperatures que superen els 20 °

Ontinyent viurà aquest dimecres i dijous una jornada de temperatures anormalment elevades per aquesta època de l’any. Segons l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), la capital de la Vall d’Albaida registrarà al llarg del dia de hui una temperatura màxima de 25 graus. Tanmateix, aquesta s’incrementarà un grau més a partir de demà arribant als 26 graus.

Es preveu que a mitjan matí del dia de hui la temperatura arribe fins als 23 graus, una sensació tèrmica per damunt de la dels darrers dies. El divendres passat al voltant de les 12 del migdia la temperatura es situava en 12 graus, 11 graus menys que en aquests moments.

Pel que fa a les temperatures mínimes, aquesta nit s’ha registrat una mínima de 5 graus, mentre que a partir de demà es preveu que aquesta siga de 7 graus. A partir del divendres les temperatures tornaran a baixar gradualment, es pronostica que la màxima del diumenge tan sols ronde els 14 °. Quant a l’oratge s’esperen tempestes per aquest dissabte amb una probabilitat de precipitació del 40% a partir de les 12 del migdia.

Anomalia tèrmica a Ontinyent amb temperatures que superen els 20 ° El Periòdic d'Ontinyent - Noticies a Ontinyent
Font AEMET