Aparatós incendi en un bar de José Iranzo

Al voltant de les 19:30 hores d’aquesta vesprada s’ha registrat un incendi que ha afectat les instal·lacions d’un establiment d’hosteleria del barri de Sant Josep, concretament al carrer José Iranzo. Els fets han despertat d’immediat la curiositat dels veïns fins que han arribat els agents del Consorci Provincial de Bombers que han actuat atacant l’incendi que s’havia originat, segons han explicat alguns testimonis presencials, en un dels serveis del bar.

El bar es trobava en funcionament en el moment d’originar-se l’incident. Els usuaris han detectat una intensa olor a cremat i als pocs segons s’ha descobert la procedència del focus d’eixe signe d’alarma. Un fum intens s’ha escampat de seguida per la superfície del local. La gent que es trobava en les immediacions ha abandonat l’establiment i la seua rodalia. No s’han tingut de lamentar danys personals. La baixa intensitat de l’incendi ha permés recuperar la normalitat sense més trascendència.

Al lloc de l’incendi han acudit dos dotacions de bombers així com efectius de la Comissaria de Policia Nacional i de la Policia Local de la ciutat per controlar el succés i les immediacions.