Tècnics municipals avaluen des de primera hora l’estat de la Cantereria

Tècnics de l’Oficina Tècnica de l’Ajuntament d’Ontinyent porten des de primera hora d’aquest matí a la Cantereria, per tal d’avaluar l’estat en el qual es troba aquesta zona d’Ontinyent. El barri va ser el més afectat per l’episodi de gota freda que va viure Ontinyent la passada setmana i es van haver-hi de desallotjar a prop d’un centenar de persones. 38 de les quals es troben encara en l’Alberg Perú i la resta en cases de familiars.

Segons l’agència EFE, la Generalitat Valenciana desplaçarà a 130 tècnics a Ontinyent, la comarca de la Vall d’Albaida i la Vega Baixa, aquesta última la més castigada per la DANA. L’objectiu de la seua visita serà avaluar els danys ocasionats en els habitatges per la gota freda. El vicepresident segon i conseller d’Habitatge, Rubén Martínez Dalmau, ha ultimat la posada a punt de la unitat d’inspecció i avaluació de danys que depén de la secretaria autonòmica d’Arquitectura Bioclimàtica i Sostenibilitat Energètica, segons un comunicat de la Generalitat.

Hui, les classes als col·legis i institus de la ciutat s’ha représ però el Campus Universitari d’Ontinyent està tancat. Segons explicaven des de l Universitat de València al seu Twitter “avaluada la situació del Campus d’Ontinyent es declara nivell 2 d’emergència a aquest campus i hui no hi haurà classes”.