Aquesta nit, el Pregó de festes en directe des de Facebook

Aquesta nit, a partir de les 23.00 hores, la plaça de l’Ajuntament es vestirà de gala per acollir les diferents autoritats de les festes 2018 i els convidats al pregó, acte que podrà seguir-se en directe, des de casa, a través de la pàgina de Facebook ‘Gent de les comarques’. A més, des de la pàgina de ‘El Periòdic d’Ontinyent’, es compartirà la retransmissió per fer més accessibles les paraules de Fra Joan Martí, qui està l’encarregat de posar veu i text al pregó d’aquest 2018.

A banda d’aquest acte de presentació de càrrecs i pregó de festes, la plataforma digital ‘Gent de les comarques’ ofereix l’opció del visionament en directe, mitjançant Facebook, d’un total de cinc actes festers. A la Publicació de Festes, que tenia lloc el passat dissabte 28 de juliol, es sumarà aquesta nit l’acte del Pregó. La pròxima setmana ho faran també el Contrabando, l’Entrada de Bandes i les Ambaixades, tant de l’exèrcit moro com del bàndol cristià.

Pel que fa a la resta d’actes festers, l’Entrada de Moros i Cristians podrà seguir-se en directe des del canal televisiu Comarcal TV, qui es converteix, aquest 2018, en el canal per excel·lència dels Moros i Cristians d’Ontinyent. TV Digital d’Ontinyent també juga un paper fonamental en la retransmissió dels actes festius amb l’esmorzar de la llàgrima d’aquest mateix matí, l’Entrà i la baixada del Crist.