fbpx

Ontinyent oferirà 2.800 places de pàrquings públics la setmana gran de Festes

Segons informen des de l’Ajuntament d’Ontinyent, la ciutat atendrà la demanda d’estacionament en festes amb un total de 2.800 places de pàrquings públics. A més, a l’igual que els anys anteriors, se suspendrà la zona blava des del 20 al 27 d’agost, ambdós inclosos, per afavorir l’aparcament durant uns dies on les circumstàncies de la ciutat són especials.

Des de l’àrea de Serveis Municipals s’està treballant per fer servir l’espai de 5.400 m² ubicat al Camí Vell de Xàtiva, en l’esplanada de l’antiga fàbrica de Gutierrez Fité, cedida per quart any consecutiu pel seu propietari. El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, recordava que aquest espai, situat a menys de 400 metres lineals de la plaça de la Concepció “és molt útil per a atendre la necessitat extraordinària d’estacionament d’estos dies, i amb unes xicotetes tasques de neteja i l’enllumenat que ja venim emprant als últims anys va a ser molt útil”.

Enguany a més es comptarà per segona volta amb les 140 places estratègicament situades del pàrquing de l’avinguda de Sant Francesc, una superfície de 5.640 m² situada a l’antiga fàbrica de Paduana, a pocs metres del tram final del recorregut de l’Entrada Morocristiana. Des del consistori recorden que aquests espais se sumen als pàrquings de José Iranzo, el Recinte Firal, l’aparcament de la zona Germanies, l’aparcament del col·legi Carmelo Ripoll o l’obertura del pàrquing de la Sala Gomis durant el dia de l’Entrada.