Aquestes són les 7 delegacions que gestionarà l’oposició

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha fet públiques les delegacions d’alcaldia que finalment gestionaran els dos principals partits de l’oposició. Tot i tindre majoria absoluta en l’ajuntament, Jorge Rodríguez ha cedit a Compromís i PP un total de set delegacions d’Alcaldia: Enllumenat Arxiu, Biblioteques, Cementeri, Aigües, Bombers i Consum.

L’alcalde s’ha reunit prèviament amb els portaveus de Compromís, Nico Calabauig, i del PP, Rafa Soriano, respectivament, per donar-los a conéixer el llistat definitiu de delegacions que gestionaran els regidors i regidores dels dos grups polítics de l’oposició.

El primer a triar ha estat el portaveu de Compromís, qui ha informat que Maria Àngels Moreno continuarà gestionant Arxiu; Gabriel Portero es queda amb Enllument, mentre que Helena Gandia gestionarà Cementeri i Nico Calabuig les Biblioteques. En el cas del PP, Rafa Soriano portarà Aigües, Carmen Cambra, Bombers, i Pablo Revert, Consum.

L’alcalde d’Ontinyent ha explicat que el fet de cedir delegacions a l’oposició entra dins de la “normalitat democràtica del nostre ajuntament”, ha subratllat. “Estic convençut que tots volem el millor per a Ontinyent i que els regidors i regidores de l’oposició gestionaran les seues àrees amb responsabilitat i lleialtat al nostre poble”, ha avançat l’alcalde d’Ontinyent.

En aquest sentit, la primera tinent-alcalde, Natàlia Enguix, ha destacat que encara que el seu grup va obtindre una ampla majoria absoluta, “nosaltres pensem que és bo que l’oposició estiga implicada en el dia a dia de la gestió municipal”, i ha destacat que “tenim un alcalde que té clar que la participació de tots i totes és clau en democràcia i ajuda al consens i a la concòrdia ciutadana”, ha afegit.