El Partit Popular gestionarà Aigües, Bombers i Consum

El grup municipal del Partit Popular d’Ontinyent ha acceptat les regidories oferides per l’alcalde Jorge Rodríguez de cara a l’organització de la legislatura que acaba de començar. Així, i tal com detallarà el decret de delegació de competències, el responsable de la regidoria d’Aigües serà el portaveu popular Rafa Soriano; Bombers tindrà com a regidora a la popular Carmen Cambra Ferri i la regidoria de Consum l’assumirà en aquesta legislatura el regidor del PP, Pablo Revert.

En paraules del portaveu popular, Rafa Soriano, “des del grup municipal del Partit Popular ja vam dir, tant la nit del resultat electoral com després en el ple de constitució de l’ajuntament, que nosaltres realitzarem una oposició responsable, que es tracta de treballar per i per a Ontinyent i que, a més de la tasca de fiscalització al govern municipal, pensem que és bo per a la normalitat democràtica que es continue en la línia que tradicionalment tenim a Ontinyent de delegar regidories als partits en l’oposició”.

A més, el portaveu Popular, ha assenyalat que “a partir d’ara ens posem en marxa parra portar avant la nostra labor com a regidors d’aquestes competències que l’alcalde ens ha delegat. Anem oferir el millor servei de cara als ciutadans i a la bona gestió municipal que es puga fer des de les diferents competències de les quals serem responsables com és directament Aigües, que assumisc amb gran responsabilitat, i també la que ha recaigut en els meus companys del grup municipal, Bombers per a Carmen Cambra i Consum per a Pablo Revert”. Per a nosaltres, matisa el portaveu del PP, Rafa Soriano, “és un honor iniciar aquesta legislatura amb major representació en el consistori i la nostra obstinació està a continuar treballant i en positiu per a fer una bona política, millorant així la vida dels veïns i veïnes d’Ontinyent”.