fbpx

Farts dels robatoris i assalts

Veïns de la zona de casetes de Santa Ana i els seus diferents ramals han iniciat un procés de recollida de firmes per manifestar la seua preocupació i malestar davant una lacra que no acaba: els robatoris i assalts a les seues propietats.

En una reunió que ha tingut lloc aquesta setmana han decidit posar en marxa l’adhesió de suports per tal de traslladar al consistori les seues queixes i demanar, formalment, que s’actue front a la situació que venen patint als últims anys.

La indignació dels veïns afectats ha anat augmentant als darrers mesos, a mesura que continuen sumant-se nous casos de robatoris a les casetes de les zones de Santa Ana i Camí de la Moneda, entre d’altres. A més, els veïns estudien la possibilitat de reactivar l’associació veïnal que es va crear al seu dia i amb la qual pretenen tindre un interlocutor davant l’administració.

De moment estan arreplegant-se firmes que tractaran de presentar als representants municipals per fer-los vore que no es tracta d’un problema aïllat, més bé al contrari, d’una pràctica sistemàtica que la setmana passada va comptabilitzar, almenys, quatres casos més.