Arriba l’Amazon d’Ontinyent

El comerç local d’Ontinyent ha llançat la primera plataforma de compres d’aquestes característiques en la Comunitat Valenciana: www.compraenontinyent.com.

Es tracta d’un espai web posat en marxa per l’associació de comerciants Comerç In amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent, integrat en la web www.comercioin.com, on tots els establiments associats que ho desitgen poden incloure els seus productes, ordenats per seccions, marques i comerços, per a vendre’ls online, amb un termini d’enviament de 24 hores.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, la presidenta de Comerç In, Mª José Alhambra, i el regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Pablo Úbeda, presentaven aquesta iniciativa que “ens situa en un nou nivell dins de la nostra aposta per a aplicar la innovació en tots els àmbits de la gestió. Volem que la gent continue entrant a les botigues, però abans d’entrar en Amazon, que busquen en el ‘Amazon’ d’Ontinyent”, assenyalava Jorge Rodríguez.

La web forma part del projecte d’impuls a la digitalització del sector, que en els últims mesos ha inclòs també altres accions com la presentació de la nova App de l’associació o la posada en marxa d’un “rasca rasca” digital. Iniciatives que la presidenta de Comerç In, Mª José Alhambra, explicava que “ens serveixen per a oferir la possibilitat també de comprar des de casa els productes dels nostres establiments. Créixer solos en aquest sentit seria impossible per a molts d’ells, però agrupant-se sota el paraigua de l’associació i, comptant amb el suport de l’Ajuntament, continuarem adaptant-nos als nous temps”, manifestava.

Una altra novetat al marc del projecte d’impuls al comerç digital és la realització de sortejos via whatsapp. Cada dia, des del 3 de desembre, fins al 5 de gener se sortejarà un premi, excepte els diumenges en els quals s’obriran els comerços (22 i 29 de desembre i 5 de gener), jornades en les quals es realitzarà el sorteig de 10 regals. Es podrà participar passant la targeta In en el moment de la compra, i a més d’acumular punts, s’assignarà una participació per al sorteig; però també estarà l’opció d’enviar un whatsapp a 615218486 amb la paraula ALTA on es podrà enviar una foto del tiquet de compra i s’assignarà una participació en el sorteig. S’optarà al sorteig de més de 3.000 euros repartits en 56 premis.