A favor dels afectats per la DANA

La Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent unirà música i solidaritat en el seu tradicional concert de Nadal, que tindrà lloc el dia 22 de desembre, a les 12 hores, en el Teatre Echegaray.

Com cada any, la Unió aporta la recaptació d’aquest concert a alguna associació local que lluite per millorar el benestar de les persones. No obstant això, en aquesta ocasió, i de manera especial, serà a benefici dels afectats, del carrer Cantereria, per la DANA del passat mes de setembre, que va causar grans desperfectes en aquesta zona de la ciutat. “Volem retornar als veïns de la ciutat tota l’ajuda i suport que rep la banda durant l’any”, explicaven des de la Unió.

El públic assistent gaudirà d’un concert amb un caràcter molt nadalenc, com marquen les dates, però la Unió farà d’aquest, un espectacle on el Pop-Jazz serà protagonista. A més, l’ontinyentina Rosana Ferrero, serà qui conduirà un acte que asseguren “estarà ple de sensibilitat i sentiment nadalenc”.

La banda començarà interpretant A Christmas Festival, un popurri de cançons nadalenques procedents de diferents punts del món. A continuació, un altre popurri, però en aquest cas, la selecció serà de cançons tradicionals del Nadal valencià. El conegut clàssic Let it Snow serà el següent en sonar al teatre, seguit de Serakin, una composició especial per a la Cavalcada de Reis d’Ibi, i, altre número 1 del Nadal, White Christmas.

La Unió, amb el seu director Ramon Garcia a la batuta, seguiran amb la cançó francesa Cantique de Noel, La Cabalgata de los Magos –composta pel director de la banda-, i Gaspar, la peça que sempre interpreta la Unió en la Cavalcada d’Ontinyent, junt amb aquest Rei Mag. Per concloure el concert, els músics tancaran amb altre èxit internacional, All I want for Christmas is you.

FILA ZERO                                                                                         

Les entrades tindran un cost de 3 euros, que seran destinats exclusivament a la causa solidària. Des de la Societat Unió Artística Musical anuncien que es comptarà també amb una ‘Fila 0’ per tal de fer aportacions a aquesta causa “que ha afectat directament i de manera greu a diverses famílies d’Ontinyent”.

El compte que hi han habilitat en Caixa Ontinyent per a les donacions, és el ES54 2045 6001 5130 0029 0512.