Arriba ‘Políticamente incorrectos’, una peli molt ontinyentina

Demà divendres, 23 de febrer i la data no és casualitat, s’estrena a tota Espanya la comèdia ‘Políticamente incorrectos’, el nou treball del cineasta d’Ontinyent Jorge Calatayud. L’ontinyentí treballa en aquest llargmetratge com a director de la segona unitat i ajudant de direcció. La cinta porta el segell de la directora Arantxa Echevarría amb què Calatayud ja ha format un tàndem reeixit en pel·lícules com ‘Carmen i Lola’ o ‘Chinas’.

Però la pel·lícula que s’estrena demà conté una particularitat ja que, a més del treball tècnic de Jorge Calatayud, també compta amb la participació com a actors extres d’Antonio Lacueva, Eva Calatayud o el mateix Jorge que intervenen en algunes escenes, a més d’altres participants de Bocairent i Aielo de Malferit.

‘Políticamente incorrectos’ és una comèdia que retrata des de la ficció la realitat actual, amb un reflex sarcàstic en què, com passa en la política, res no sol eixir com s’espera. Aquesta nova producció d’Atresmedia Cine i Lazona Films es va rodar durant els mesos de primavera i estiu de l’any passat i compta amb un ampli elenc d’artistes entre els quals s’anoten Gonzalo Castro, Adriana Torrebejano, Juanlu González, Raúl Cimas o María Hervás.