Augmenten un 40% les localitats de tribuna per a l’Entrada

Evitar que s’esgoten les localitats de tribuna per a l’Entrada de Moros i Cristians en un mateix dia. Amb aquest objectiu la Societat de Festers i l’empresa Sillas Gil -responsable del muntatge de tribunes i cadires en festes-, han decidit augmentar un 40% el nombre de localitats de tribuna. D’aquesta forma, se substituiran els trams de cadires ubicats en zones com la part alta de Daniel Gil i de l’avinguda Almaig, segons ha explicat a aquest periòdic el president de Festers, Vicent Pla.

“En els últims anys hi ha hagut una gran demanda de compra de localitats de tribuna per internet, tant que s’esgotaven el mateix dia. Per evitar-ho i proporcionar més espai per a contemplar asseguts l’Entrada, hem decidit incrementar el nombre de tribuna i així, evitar que les localitats s’esgoten en poques hores”, manifesta Vicent.

La venda de localitats de tribuna començarà a les 0.01 hores del pròxim 13 de juliol “en la nit del divendres al dissabte”. Per a comprar-les cal accedir directament a la pàgina www.eventosgil.com. “Les cadires, com sempre, les vendrem de forma física en la Societat de Festers, dilluns i dimarts de la Setmana Gran de les Festes”, detalla Vicent Pla, “les localitats de tribuna estaran a la venda fins que s’esgoten”.

Cadires a preus populars en la Baixada del Crist

Coincidint amb què enguany la Baixada del Crist estrenarà la declaració de Bé d’Interés Cultural, des de la Societat de Festers volen que la ciutadania gaudisca d’aquest emotiu acte on el Crist de l’Agonia és el protagonista, de forma còmoda. Per aquest motiu, en col·laboració amb l’empresa Sillas Gil, “es posaran cadires des de la plaça de Baix i fins a l’església de Sant Carles i es vendran a preus populars”, detalla. També es preveu “col·locar cadires en el recorregut de la Processó del diumenge i també a preus populars”.