Quatre anys de presó per abusar sexualment d’una discapacitada

La Secció 4a de l’Audiència Provincial de València ha condemnat a 4 anys de presó a un home d’avançada edat “per un delicte d’abús sexual a una jove de 23 anys amb una discapacitat del 48%”, segons han informat des de la Fiscalia.

Els fets van succeir l’any 2017 en una parada d’autobús a la ciutat. Segons explicaven des del TSJ de la Comunitat Valenciana, “l’acusat va conéixer a la xica en una parada d’autobús d’Ontinyent i va acabar després mantenint relacions sexuals amb ella en el seu domicili, a canvi d’una polsera i 20 euros”.

Segons el relat del fiscal, l’home es va acostar a la víctima dient-li que “era molt bonica i amb la intenció de convéncer-la”.

Demanaven set anys de presó

Provisionalment, la Fiscalia demanava per al sospitós “set anys de presó per un delicte d’abusos sexuals amb prevalimiento”. Finalment, en haver reconegut els fets la condemna es va rebaixar als 4 anys de presó. A més, també se li ha prohibit aproximar-se i comunicar-se amb la víctima a menys de 300 metres durant 12 anys i se li ha condemnat a 7 anys de llibertat vigilada després de complir la condemna. L’acusat deurà, a més, indemnitzar a la víctima amb 3.000 euros, segons han informat des de la Fiscalia de València.