Benvinguda als treballadors i treballadores dels programes Explus i Avalem Joves-Empuju

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha donat la benvinguda als treballadors i treballadores contractats per l’Ajuntament dins els programes “Explus 2023” i “Avalem Joves-Empuju, finançats amb fons de la Unió Europea i la Generalitat Valenciana.

Es tracta de 23 persones que formaran part de la plantilla municipal durant un període de dotze mesos, a jornada completa. L’alcalde, que acudia acompanyat del regidor de Personal, Juan Pablo Úbeda, animava als i les participants a aprofitar l’oportunitat de formar-se al mateix temps que contribueixen a millorar la prestació de diferents serveis a la ciutadania.

En concret, dins “Explus 2023” s’ha contractat 13 persones d’almenys trenta anys, entre ells 3 oficials d’obra; 2 oficials pintors; 6 conserges; 1 llanterner i 1 xòfer d’autobús. Al cas de “Avalem Joves-Empuju”, es contracta a 10 persones desocupades menors de trenta anys, entre ells 2 llocs de peó d’obra; 4 d’auxiliar administratiu o administrativa; 1 d’advocat; un enginyer industrial de la branca d’electricitat i 2 conserges. El procés de selecció per a aquest programa s’ha fet a través de LABORA (antic SERVEF).