L’Eset Ontinet masculí comença la lliga EBA a casa

Després d’una intensa pretemporada, arriba el moment de la veritat per a l’Eset Ontinet masculí. L’equip de l’Ontinyent Club de Bàsquet iniciarà la nova temporada en la lliga EBA el pròxim cap de setmana. Per a aquesta primera jornada, que es disputarà en el pavelló Fernando Rubio, els ontinyentins rebran al Lucentum Alicante, un equip fort, planter de LEB Oro. Concretament, serà el diumenge, 1 d’octubre, a les 19.00 hores.

L’encontre arriba després d’una completa pretemporada que finalitzava el recent dissabte, també al pavelló ontinyentí, davant del CB Tabernes Blanques. Un partit amistós en el qual l’afició podia tirar-li una primera ullada al nou Eset Ontinet, i on aquest guanyava per 84-78.

Carlos Moñino, nou fitxatge

L’Eset Ontinet ha incorporat a un nou jugador. Carlos Moñino, de 20 anys i procedent de Fuente de Cantos (Badajoz), ha arribat a Ontinyent després de formar-se en clubs com el Cáceres Ciudad del Baloncesto. El jove arriba a l’Ontinyent CB amb l’objectiu “d’eixir de la meua zona de confort i continuar creixent com a jugador. A Ontinyent tenen un gran projecte i, a més, l’al·licient de comptar amb un ex professional, com ho és Saúl Blanco, com a entrenador”, declara. Carlos s’estrenava amb els seus companys en el partit del recent dissabte.

Pau Cerdà, convocat per a la preselecció autonòmica

El jugador aieloner de l’Ontinyent CB, Pau Cerdà, ha sigut convocat per la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana per a participar en la concentració de la preselecció valenciana infantil.

Així, el jove jugador viatjarà a Pedreguer aquest pròxim divendres, dia 29 de setembre, per a participar en la concentració que tindrà lloc el cap de setmana. “Des de l’Ontinyent CB volem desitjar-li tota la sort del món i animar-li a aprofitar aquesta experiència per a aprendre i seguir creixent. Estem molt orgullosos de comptar amb jugadors com Pau. Tot esforç i sacrifici té la seua recompensa i aquest jove és un exemple d’açó”.