Bocairent acollirà la trobada comarcal d’escoles de persones adultes

Les escoles de persones adultes de la Vall d’Albaida tornaran a celebrar la seua trobada després de dos anys sense poder fer-ho per la situació sanitària. Aquesta tindrà lloc a Bocairent el pròxim 28 de maig i reunirà activitats i tallers organitzats per cada EPA participant. A més, a la programació se sumaran iniciatives i col·laboracions d’entitats locals.

Ahir dimecres es va celebrar una jornada cultural prèvia, que va servir per a presentar la cita del mes que ve. L’acte es va iniciar amb una recepció al teatre Avinguda per part de l’alcalde, Xavi Molina; la regidora d’Educació, Vanessa Doménech, i la directora de l’EPA Manuel Santonja, Rosanna Beneyto. A continuació, es va celebrar un itinerari guiat per Bocairent i un dinar de germanor amb més de 300 assistents.

Vanesa Doménech destaca “l’alegria amb què Bocairent acull aquesta trobada, ja que venim de dos anys sense poder celebrar-se i de dos cursos en què les activitats complementàries dels centres s’han vist molt limitades”. A més, la regidora d’Educació assenyala que aquests actes contribueixen a valorar el paper de l’ensenyament per a persones adultes: “Cada EPA és un espai de coneixement i de creixement, fet que els atorga un paper clau en cada municipi”.