Bon ritme el primer dia en la venda de xecs per a comprar a Ontinyent

Hui dilluns ha començat la campanya de distribució de xecs per a gastar als comerços i serveis d’Ontinyent. Des del consistori s’ha subratllat el bon ritme que porta l’adquisició de xecs en aquesta primera jornada. En només les seues 7 primeres hores de funcionament, la campanya “Queda’t a Ontinyent, compra a casa” confirmava la injecció de 236.000 euros al comerç local. A les 8:00 hores d’aquest dilluns s’habilitava a www.quedataontinyent.com la plataforma TPV creada per Caixa Ontinyent per adquirir els xecs consum de la campanya, registrant una venda de més de 3.500 d’estos xecs a les 15:00 hores per import de fins a 200 euros per persona.

En què consisteix?
Compra xecs per valor de 10, 25, 50 i 100 euros i gasta en els establiments adherits pel doble del seu preu.

Qui pot comprar-los i com funcionen?
Les persones empadronades a Ontinyent i podran comprar per un màxim de 100 euros que hauran de gastar en una sola compra i en un sol establiment.

El funcionament d’aquests abonaments és que es podran adquirir xecs de 10, 25, 50 i 100 euros amb els quals es podrà gastar pel doble del seu preu (20, 50, 100 i 200 euros respectivament) en més de 200 establiments locals adherits. Es podrà adquirir diversos xecs sempre que no se supere el màxim de 100 euros per persona, que haurà de ser major de 18 anys i empadronada en Ontinyent.

La compra es pot realitzar des de hui dilluns a la web www.quedataontinyent.com, plataforma que ja està activa, on es pot trobar tota la informació de la campanya, i on des de dilluns s’activarà el sistema TPV habilitat per Caixa Ontinyent que permetrà adquirir aquests xecs. Cal introduir el DNI o NIE per tal de constatar que la persona està empadronada a la ciutat, i realitzar la compra amb targeta de crèdit, per tal de rebre posteriorment el xec o xecs adquirits via correu electrònic, existint la possibilitat d’imprimir-lo en les seus de les associacions Comerç IN, SOC, Associació de Comerciants de Sant Rafel i AHVAL. Sols es podrà gastar un xec per compra i establiment, sent vàlids fins al 15 de novembre.