Bones sensacions per a l’amateur femení del CD Ontinyent

L’amateur femení del CD Ontinyent comença amb força. L’equip, dirigit aquest any per Pau Calatayud, s’estrenava el dia 13 de setembre en un partit amistós de pretemporada amb el conjunt d’Almoines, i ho feia amb un bon resultat guanyant per 0-1. Aquest diumenge disputaven un altre amistós, amb el Ciutat de Xàtiva, amb qui empataven a 3 gols.

Com en tots els aspectes, el futbol també s’ha hagut d’adaptar a la pandèmia i la incertesa marca la seua activitat. “Anem a disputar més partits, ja que la intenció és jugar un per setmana, però fins última hora no se sap si juguem o no, ja que la situació actual és així”, explica Calatayud.
Quant a la temporada, teòricament aquesta s’iniciarà el pròxim 18 d’octubre, “però ja veurem com avancen les coses”.

Malgrat la situació, l’amateur femení té el major dels avantatges: la motivació. “Aquest equip pot fer coses molt bones esta temporada. Hi ha jugadores amb molta qualitat i són joves encara, per tant els queden molts anys per aprendre en la categoria. La motivació ara mateixa és bona, i crec que és important mantenir-se així” incideix el tècnic.

Al parlar d’objectius, l’entrenador no dubta “mantenir la categoria, ja que l’any passat no va ser una bona temporada”. De totes maneres, Calatayud cree que l’equip “té molt de potencial i pot lluitar per estar dalt. Tot açò depén del compromís que tinguen les xiques. Si vénen els 3 dies a entrenar i vénen disposades a millorar tot anirà sobre rodes”, conclou.