Caixa Ontinyent preveu obrir noves oficines a la Comunitat Valenciana

L’Assemblea General de Caixa Ontinyent ha donat el seu vistiplau al nou pla estratègic, dissenyat pel Consell d’Administració per als exercicis 2023-2025, concebut per a adaptar-se i buscar oportunitats en estos nous temps, amb una situació emmarcada hui en un context inflacionista, de forta competència, i amb una regulació financera sotmesa a constants canvis a causa de factors com el canvi climàtic o l’evolució digital cap a la intel·ligència artificial.

Amb el pla l’entitat financera pretén:

  • Reafirmar la seua funció social com a banca de proximitat, al costat de famílies, autònoms i pimes, assegurant la disponibilitat dels estalvis, impulsant l’economia, facilitant l’accés als serveis bancaris i, sobretot, continuant la seua important obra social.
  • Consolidar posicions i iniciarà un període d’obertura a noves zones en l’àmbit de la Comunitat Valenciana.
  • Definir un model tecnològic de futur, amb totes les innovacions que s’acceleren constantment, al servei de les persones i comptant sempre amb el seu personal com a pilar fonamental.
  • Reorientar el seu negoci amb un model que mantindrà la seua rendibilitat i sostenibilitat i, en conseqüència, els seus alts estàndards de solvència.

A més, l’assemblea va aprovar els compters de 2022 amb un benefici, abans d’impostos, de 12,1 milions d’euros, un 0,26% més que en 2021. Després del pagament d’impostos, que suposen 2,9 milions d’euros, el benefici net es va situar en 9,2 milions d’euros.