Canvis de recorregut en els actes de la Puríssima

L’Associació de Festes de la Puríssima ha informat d’un canvi que afecta un dels actes més multitudinaris de la celebració en honor de la Puríssima en aquesta edició. Es tracta de l’Ofrena de flors que tindrà lloc el diumenge 4 de desembre. Les obres que actualment estan realitzant-se a un immoble del carrer Sant Jaume obliguen a canviar el recorregut, per tant, és una mesura provisional.

Per tant, l’Ofrena no passarà pel Carrer Major. Des de la confluència entre els carrers de Martínez Valls i José Simó Marín es partirà en direcció contrària a l’acostumada. La comitiva dels participants enfilarà cap al Dos de Maig  i continuarà per aquest carrer fins a l’encreuament amb l’avinguda de l’Almaig. Des d’aquest punt continuarà fins a arribar a la plaça del Barranquet on estarà la imatge de la Puríssima. L’escenari per a rebre els participants es col·locarà al mateix lloc.

PROCESSÓ I RETRETA
Però l’Ofrena no serà l’únic acte que es veurà afectat per les obres que estan en marxa en diferents carrers de la ciutat. Les de Sant Antoni influiran directament en el canvi d’itinerari per a la Processó General del dia 8 de desembre, festa de la Puríssima. Així el recorregut d’enguany es dirigirà pel carrer Magdalena i Regall cap a la Plaça Major, per Arquebisbe Segrià arribarà a la Plaça de Sant Domingo i a partir d’ací reprendrà el seu itinerari habitual per Alcalde Paco Montés, Dos de Maig, Exea, Carrer Major fins a l’església de nou. També l’acte de la Retreta haurà de canviar el recorregut.