Cau internet per una avaria tècnica greu a Ontinyent

En temps de confinament i teletreball, en condicions difícils, la situació es complica més encara. Des del diumenge, entre les 20 i 21 hores es va produir una caiguda del servei d’internet que ofereix la companyia Movistar i que també afecta usuaris de Vodafone. El resultat ha estat que milers d’ontinyentins s’han quedat més aïlats del que estaven al no poder utilitzar els serveis d’internet, telefonia fixa, televisió a la carta i mòbils a través dels seus respectius dispositius de wifi.

Segons han confirmat fonts pròximes a la companyia es tracta d’una avaria tècnica greu a la zona d’Ontinyent i poblacions veïnes. El problema estaria relacionat amb la fibra òptica i per tant arriba a tots aquells que tenen contractats els seus serveis amb aquesta suposada millora que els van implantar.

A hores d’ara encara no s’ha reestablit el servei i algunes fonts han confirmat que, encara que s’està treballant sobre el problema tècnic, l’avaria podria durar fins a 72 hores des del seu inici, per tant estaríem encara a una jornada de que tot torne a la normalitat.

El problema de la falta d’internet està perjudicant milers d’ontinyentins que tenen els seus serveis d’internet contractats tant a Movistar com a Vodafone, fonamentalment tots aquells que fan servir la fibra òptica.