Cau per un barranc de set metres d’altura

La Guàrdia Civil i els Bombers rebien el passat diumenge, al voltant de les 20.30 hores, l’avís que un home s’havia precipitat per un barranc d’uns set metres d’altura, prop del riu Clariano al seu pas pel límit entre les localitats d’Aielo de Malferit i l’Olleria.

Segons fonts consultades per aquest mitjà, amb la col·laboració també de la Policia Local i diversos veïns de la zona que havien sentit els crits d’auxili, es localitzava al voltant de les 21.30 hores a un home de 50 anys ferit en ambdues cames, cosa que li impossibilitava caminar. Sembla que l’home, un caçador, va esvarar en intentar agafar unes ulleres que li havien caigut, provocant que es precipitara al barranc.

Finalment, aproximadament a les 23.00 hores, els serveis d’emergències aconsegueixen efectuar el rescat de l’accidentat, en un entorn complicat per les característiques del terreny. L’home, que estava conscient, va ser traslladat en ambulància a l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva, amb el que semblava dues fractures als turmells.