Cayetana Guillén Cuervo porta a Ontinyent l’obra ‘Puertas abiertas’ ambientada als atemptats de París de 2015

El Teatre Echegaray d’Ontinyent acull aquest diumenge a les 19:00 hores ‘Puertas Abiertas’, obra teatral protagonitzada per Cayetana Guillén Cuervo i Ayoub El Hilali, ambientada als atemptats de París en l’any 2015. A partir del tractament de la problemàtica del terrorisme islamista, l’obra posa en qüestió diferents tòpics i prejudicis, tenint com a fil conductor un diàleg entre dues persones membres de comunitats enfrontades. A partir d’aquest diàleg es fa una reflexió sobre allò que som, sobre la mateixa identitat i els prejudicis davant el diferent, la por al desconegut.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, explicava que “després de l’èxit de les representacions d’altres artistes de renom dins de la programació cultural municipal d’aquest semestre, arriba el torn per a altra obra de gran qualitat interpretativa com aquesta, de la mà d’una actriu del renom de Cayetana Guillén-Cuervo, actual presidenta de l’Acadèmia de les Arts Escèniques d’Espanya i amb una extensa trajectòria com a actriu de teatre, cinema i televisió, i també com a presentadora de programes culturals en TVE”, assenyalava.

Les entrades es poden adquirir al preu de 20 euros en venda anticipada a la Casa de Cultura web www.caixaontinyent.com i de 25 euros en taquilla el dia de l’espectacle.