Centenars de persones gaudeixen de la “Nit Gran de Primavera” a la Glorieta d’Ontinyent

Centenars de persones gaudien en la vesprada-nit d’aquest divendres de la “Nit Gran de Primavera” a la Glorieta d’Ontinyent. Es tracta d’una activitat inclosa en la programació de “Majors Actius” que també ha donat continuïtat a les activitats del “Festival de Primavera”, i que atenia la petició de les persones majors de la ciutat d’augmentar la freqüència d’iniciatives com la “Nit Gran” que s’organitza al mes d’agost durant les festes de Moros i Cristians.

Així, a les 19:30 hores començava un espectacle musical amb entrada lliure i gratuïta per a l’espectacle “Som Musicals”, amb les cançons més conegudes dels musicals més coneguts de Broadway, el West End de Londres o la Gran Via madrilenya: Cabaret, Los Miserables, My Fair Lady,
El violinista en el tejado, Hoy no me puedo levantar, Mamma mia, Grease, Evita, We Will Rock You, o La llamada, entre d’altres, tot comptan amb 7 veus en directe i un cos de ball. L’espectacle donava pas a un sopar al preu reduït de 5 euros, també amb una gran afluència d’assistents.