La Glorieta d’Ontinyent acull hui divendres la “Nit Gran de Primavera” amb un espectacle musical i un sopar

La Glorieta d’Ontinyent acollirà aquest divendres la “Nit Gran de Primavera”, una activitat inclosa en la programació de “Majors Actius” i que se suma també a les activitats del “Festival de Primavera” impulsat per l‘Ajuntament.

En concret, des de les 19:30 hores, tindrà lloc un espectacle musical que repassarà les cançons més destacades del Festival d’Eurovisió des dels seus inicis, amb 7 veus en directe i un cos de ball que actuaran durant dues hores, amb entrada lliure i gratuïta per a les persones assistents. Tot seguit, a la mateixa Glorieta, hi haurà un sopar al qual assistiran prop de 400 persones que han adquirit els tiquets que es van posar a la venda a les últimes setmanes al preu de 5 euros.

L‘alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava l’interés d’activitats com aquesta “per atendre les necessitats d’oci saludable entre les persones de més edat, un objectiu en el qual hem anat treballant als últims anys en una programació que també ha inclòs activitats com ara conferències, exposicions, teatre o viatges organitzats, sempre atenent les preferències i necessitats que ens transmeten les mateixes usuàries”.

En aquest sentit, cal destacar que la primera “Nit Gran de Primavera” a la Glorieta és una iniciativa que se suma a la “Nit Gran” que s’organitza al mes d’agost durant les festes de Moros i Cristians amb la participació de grups musicals, i que ara tindrà lloc també en primavera atenent les demandes i peticions rebudes.