César Bona obri aquesta vesprada l’Escola de Famílies

César Bona, finalista del ‘Global Teacher Prize’, uns guardons de gran prestigi en el món de l’educació, obri aquesta vesprada la nova edició de l’Escola de Famílies. Sota el títol ‘Mira a tu alrededor’ aquest professor impartirà la xerrada inaugural de la temporada en el Teatre Echegaray, a partir de les 19 hores.

Amb la xerrada de César Bona s’enceta una programació que enguany se centra en la convivència de les diferències. L’agenda d’actes continuarà l’1 de març amb una taula rodona en la Sala Gomis, que estarà moderada per Iolanda Damià, cap dels programes esportius d’À Punt i comptarà amb la presència de Patricia Campos, entrenadora de futbol femení; Conxa Montaner, exatleta valenciana de salt de longitud; Ana Carrascosa, exjudoka i guanyadora de medalles en Campionats Mundials i Europeus de Judo i Marina Ferragut, exjugadora de bàsket professional.

El 4 d’abril hi haurà una xerrada, en el Centre Cultural Caixa Ontinyent, a partir de les 19 h, a càrrec de Mohamed El Amrani, on parlarà de la importància de crear identitats perquè totes les persones puguen conviure en armonia. Finalment, el 30 de maig, Óscar Tramoyeres oferirà el monòleg ‘Madre no hay más que una’ on es recopilaran totes les coses que fan les mares perquè es sentim millor emprant un to humorístic.