Claravisión, pionera en ulleres 3D completament personalitzades

Claravisión acaba d’implantar el primer escàner 3D a les nostres comarques que permet una experiència real per a provar les ulleres que millor s’adapten a les característiques de cada persona.

L’objectiu final de Claravisión, amb aquesta última inversió pionera, és avançar cap a la fabricació d’ulleres completament personalitzades per a cada client.

En l’actualitat aquest establiment d’Ontinyent ja permet seleccionar entre diversos models d’ulleres que es fabriquen amb impressora 3D que han avançat molt en els seus dissenys en comoditat, levitat i introduint el color.

El nou escàner, que compta amb un dispositiu de fins a deu cambres sincronitzades, possibilitarà, a través de la fotogrametria, crear un avatar de cada persona. A través del mateix es tindrà accés a un extens banc de dades de models i marques d’ulleres i es podran realitzar totes les proves necessàries amb una àmplia varietat de possibilitats quant a varetes, lents, filtres, etc. El sistema virtual try-on aconsella, a cada client, la millor opció, la que més s’ajusta a les faccions i característiques del seu rostre. A més, permet una visualització completa de l’ajust, ja que no es tracta d’un espill virtual sinó d’una experiència absolutament real.